Super Troll

Pegikut Setia

Wednesday, January 11, 2017

Hejes

This page was hack by matz. ~ca

Monday, May 27, 2013

Puaka


puaka nie dah block kita orang hebat betul

Click Me for Image

Friday, May 17, 2013

[KENATROLL]Batch SPM 2012

holla. ini admin elizabeth n beberapa admin lain ada buat projek sikit troll batch2 SPM 2012. Mangsa nya ramai di page Halatuju SPM.. Salah seorang yang berkomplot dah bagi link sebenar dari semalam lagi. tapi just nak tengok. Bakal-bakal student U ni nak usaha ke tak.. Admin halatuju dah banyak kali peringat guna search button tapi tak ramai yang nak. Same question ulang dan ulang. adoih..


klik gambar untuk besarkan.


tengok seme budak-budak sedih dengan keputusan tu.Memang page tu redirect ke page MAAF ANDA GAGAL. tapi sebenarnya tiada apa pun.. hurm actually admin taknak troll banyak2 . Alhamdulillah ramai jugak yang bijak dekat page tu. jadi terbantut la niat admin..

di kesempatan ini admin nak minta maaf kepada semua yang terkono!. dikesempatan ini juga admin ingin memberi sedikit nasihat yang berguna kepada semua batch 1995. sangat berguna :)





1. Untuk menilai tahap ilmu IT budak2.. n ternyata masih rendah. Link Anterak.kt tu sebenarnya domain milik salah seorang admin besar kenatroll..kami dah projek dari semalam. dan mastermind adalah dari group halatuju itu sendiri. Di masa hadapan, Andaikan link anterak.kt tu adalah link phishing iaitu link dari seseorang yang tak bertanggungjawab yang cuba scam korang. terutamanya login page bank. jadi bahaya. korang kena pandai guna google untuk cari link yang sebenar.. jangan asal orng bagi link korang klik.. bahaya.. maklumat korang mudah diceroboh.




2. Ingin memberi perasaan "kecewa" kepada budak2 yang dapat result tinggi2.. ada yang pandang rendah sangat kepada budak2 yang dapat result rendah...Ingat, Rezeki itu milik Allah. Kadang-kadang kita berada di atas. Kadang-kadang kita berada di bawah :)



3. untuk mengajar budak2 Hope for the best, but prepare for the WORST. Kena selalu bersedia akan apa sahaja kemungkinan yang berlaku. Jangan bunuh diri sebab benda-benda yang kecik.


4. Mengajar adik2 erti HARAPAN. Semua orang berharap dapat keputusan yang baik..Dan apa yang kita inginkan. Tapi ramai ke yang usaha dulu sebelum buat permohonan ke UPU? letakkan harapan yang menggunung semua nak IPTA tapi before exam dulu semua goyang kaki.


5. Mengajar adik2 dan ibu bapa untuk buat semakan terlebih dahulu sebelum percaya kepada sesuatu khabar angin. Di internet penuh dengan rumor. Jangan la semua benda nak percaya. Kena siasat dulu :)



6. Rajinkan membaca, sebab admin tengok semua asyik 

tanya-tanya padahal orang dah bagi lama dah maklumat yang betul. semua nak tunggu orang suap. Korang dah besar kay.. jangan harap sangat orang suap. Usaha cari sendiri.. Admin halatuju dah peringatkan benda ni banyak kali dah. Tapi korang asyik tanya tanya dan tanya..



sekian wasalam.. thank kepada semua yang terlibat. Minta Maaf kepada semua yang terkono! Goodluck kepada semua yang akan semak lepas pukul 12 ni. jangan lupa solat jumaat kepada yang laki. kbai. Assalamualaikum.

Tuesday, January 29, 2013

Admin Kepala Hotak Kamu







p/s : tahi punya admin selalu kau tahikan orang harini anthrax tahi kan kau pulak =))
btw : kenapa en admin tahi nie x tanya pasal gambar? sehingga sekarang menjadi persoalan dalam fikiran anthrax